vogelenzang logo

TROUWEN

Jullie liefdesverhaal begint hier, waar dromen werkelijkheid worden!

Een natuurlijk huwelijksparadijs.

Welkom op onze trouwlocatie, waar natuur en liefde samenkomen voor jullie speciale dag. Van intieme ceremonies tot bruisende feesten, wij bieden de perfecte setting. Overnacht en geniet van de rustieke charme van onze locatie. Ontdek een unieke trouwervaring, waar jullie verhaal centraal staat. Welkom bij onvergetelijke mogelijkheden, welkom bij jullie droomhuwelijk.

Ervaar een betoverende ceremonie op ons terrein, omringd door de schoonheid van de natuur. Onze gastvrouw, tevens BABS, leidt jullie liefdevol door het moment waar jullie 'ja' zeggen te midden van een idyllisch landschap. Een onvergetelijk begin van jullie huwelijksreis.

.Heeft u specifieke culinaire wensen? Onze eigenaren denken graag met u mee om de perfecte cateringpartner te vinden die past bij uw smaak en stijl. Laat ons samenwerken om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren.

Ontspan en geniet van jullie speciale dag tot in de late uren, wetende dat een sfeervolle overnachting op ons terrein wacht. Laat de feestvreugde voortduren terwijl jullie de eerste nacht als getrouwd stel doorbrengen in de rustige omgeving van onze accommodaties.

Parkeer je zorgen en kom zorgeloos genieten van jullie dag! Ruime parkeerplaatsen zorgen voor een vlekkeloze start van het feest. Bij ons staat jullie liefdesverhaal centraal, zonder gedoe over parkeren. Welkom op de perfecte plek om jullie viering te laten beginnen.

Laat het feest beginnen! Onze feestlocatie biedt een bruisende setting voor een onvergetelijke viering. Geniet zonder beperkingen, dans tot in de late uurtjes, en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Jullie feest, onze zorg - welkom op de plek waar de festiviteiten tot leven komen!

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer details? Aarzel niet en neem contact met ons op. We staan klaar om uw droomhuwelijk werkelijkheid te maken. Laat ons uw vragen beantwoorden en samen de perfecte dag creëren. Uw wensen, onze prioriteit. Neem contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tot snel bij B&B Kampeerboerderij Vogelenzang

vogelenzang logo

Wij verwelkomen u graag bij B&B Kampeerboerderij Vogelenzang. 

Get in touch
Locatie

Vogelenzang 2, 5292 NH Gemonde

Bel ons

+316 32277357

Copyright 2023 ® - Alle rechten voorbehouden door B&B Kampeerboerderij Vogelenzang