vogelenzang logo

RUIMTEN

Voor het verblijf van onze gasten hebben we verschillende ruimten. Op deze pagina vind je meer informatie over deze ruimten.

Ontdek onze ruimten.

Bij ons hoeft slecht weer geen spelbreker te zijn. Onze gezellige slechtweervoorziening biedt u een knusse plek om te ontspannen, spelletjes te spelen, te lezen en te socializen, ongeacht de weersomstandigheden. Dus zelfs als de zon even niet schijnt, zorgen wij ervoor dat uw verblijf aangenaam en comfortabel is.

Als huurder van de natuurhuisjes mag je gebruik maken van de volledig ingerichte keuken in “de Deel”. Keukenblok, koelkast, borden en bestek.

De vuurarena op de camping is het centrum van avondelijk samenzijn en gezelligheid. Gelegen in het hart van het kampeerterrein, omringd door zitplaatsen en een knisperend kampvuur, biedt het de perfecte gelegenheid om verhalen te delen, gitaar te spelen en nieuwe vriendschappen te smeden.
Het is een plek waar kampeerders zich verenigen en waar herinneringen worden gemaakt onder de fonkelende sterrenhemel. De vuurarena is de ziel van de campingervaring.

Achter in de wei, voorbij de vlechthaag en de dijkjes, ontdek je onze amfibieënpoel, waar kikkers, padden, salamanders en libellen hun thuis hebben. Naast onze vaste accommodaties bieden we kamperen aan de amfibieënpoel. Een perfecte plek om te ontspannen en de natuur van Gemonde te omarmen. Dompel jezelf onder in de schoonheid van Gemonde bij Camping ‘Vogelenzang’. De amfibieënpoel wacht op je, de kikkers zingen voor je en de magie van de natuur omringt je.

Toiletgebouw

Het toiletgebouw is een veelzijdige faciliteit waar gasten niet alleen hun behoefte kunnen doen, maar ook gebruik kunnen maken van de wasfaciliteiten en verfrissende douches. Een essentiële en comfortabele ruimte die zorg draagt voor zowel hygiëne als gemak tijdens het verblijf.

Toiletten
Douches
Wasgelegenheid
Toe aan ontspanning?

Bekijk snel onze beschikbaarheid.

Tot snel bij B&B Kampeerboerderij Vogelenzang

vogelenzang logo

Wij verwelkomen u graag bij B&B Kampeerboerderij Vogelenzang. 

Get in touch
Locatie

Vogelenzang 2, 5292 NH Gemonde

Bel ons

+316 32277357

Copyright 2023 ® - Alle rechten voorbehouden door B&B Kampeerboerderij Vogelenzang