vogelenzang logo

De omgeving

Wat kunt u doen in de omgeving?

Laat je gedachten vliegen terwijl je geniet van een ontspannende wandeling door het schilderachtige Gemonde, betoverend Schijndel of bruisend Den Bosch. Ontdek diverse wandelroutes en prachtige landgoederen om je geest te verfrissen.

Verrijk je dag met een betoverend bezoek aan Kasteel Maurick, een juweel tussen groene landschappen. Laat je meevoeren door eeuwenoude geschiedenis en geniet van de majestueuze pracht die dit kasteel te bieden heeft.

Tredeving op het pad van Vincent van Gogh in het schilderachtige Nuenen, waar de meester zelf ooit penseelstreken zette. Verlies jezelf in de artistieke atmosfeer, wandel langs inspirerende plekken en ontdek de levendige erfenis van deze grootmeester.

Laat je verwonderen in het Campina Natuurgebied, een oase van rust en natuurlijke pracht. Dwaal door weelderige bossen, betoverende heidevelden en kabbelende beekjes. Ervaar de sereniteit van Campina, waar elk pad een avontuur in de wildernis onthult.

Betreed de betoverende wereld van de Efteling, waar sprookjes tot leven komen en avonturen wachten op elke hoek. Laat je meevoeren door magische attracties, kleurrijke personages en adembenemende shows. Een dag vol fantasie en verwondering voor jong en oud.

Verken het Van Gogh Nationaal Park, een levend canvas van natuurlijke schoonheid geïnspireerd door de meester zelf. Dwaal door weidse velden en schilderachtige landschappen, waar elke stap een penseelstreek lijkt in het kunstwerk van de natuur. Een eerbetoon aan Van Gogh's liefde voor het buitenleven.

Tot snel bij B&B Kampeerboerderij Vogelenzang

vogelenzang logo

Wij verwelkomen u graag bij B&B Kampeerboerderij Vogelenzang. 

Get in touch
Locatie

Vogelenzang 2, 5292 NH Gemonde

Bel ons

+316 32277357

Copyright 2023 ® - Alle rechten voorbehouden door B&B Kampeerboerderij Vogelenzang