vogelenzang logo

Natuurhuisjes

Verbonden met de natuur, thuis in elk huisje!

Ontdek onze natuurhuisjes.

Ervaar de magie van Pipowagen Bosuil: een gezellig toevluchtsoord te midden van de natuur. Met comfortabele slaapplaatsen en een knusse zithoek, biedt dit charmante verblijf een unieke ontsnapping voor twee. Geniet van de sereniteit en laat de natuurlijke charme je omarmen.

Ontdek de betovering van Pipowagen Bosuil: een intiem toevluchtsoord te midden van de natuur. Met twee comfortabele slaapplaatsen, een handige koelkast en een gezellige zithoek, biedt dit charmante verblijf een perfecte ontsnapping voor twee. Laat de rust en natuurlijke schoonheid je omhelzen

Stap binnen in de gezellige wereld van de kota: een sfeervolle blokhut met twee slaapplaatsen en een comfortabele zithoek. Ontdek het comfort en de warmte van dit rustieke verblijf, waar avontuur en ontspanning samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Betreed de knusse sfeer van de kota: een charmante blokhut met twee slaapplaatsen en een gezellige zithoek. Ontdek het comfort en geniet van de warme ambiance in dit rustieke toevluchtsoord, waar ontspanning en avontuur samenkomen voor een onvergetelijk verblijf.

Ontdek de gezelligheid van de barrel: een intiem toevluchtsoord met twee slaapplaatsen en een comfortabele zithoek. Laat je omringen door knusheid in dit unieke verblijf, waar de perfecte mix van comfort en avontuur op je wacht.

Betreed de wereld van caravan Ijsvogel: jouw thuis op wielen met twee slaapplaatsen en een ontspannende zithoek. Ervaar het comfort van reizen en verblijven in stijl, waar de charme van de natuur hand in hand gaat met een knusse ambiance.

Faciliteiten

WiFi
Campingdouche​
Elektra
Volledig ingerichte keuken
in de Deel
Volledig ingerichte keuken
De Deel

Slechtweervoorziening

Tot snel bij B&B Kampeerboerderij Vogelenzang

vogelenzang logo

Wij verwelkomen u graag bij B&B Kampeerboerderij Vogelenzang. 

Get in touch
Locatie

Vogelenzang 2, 5292 NH Gemonde

Bel ons

+316 32277357

Copyright 2023 ® - Alle rechten voorbehouden door B&B Kampeerboerderij Vogelenzang